Τρόποι αποληρωμής

Η επιχείρηση μας, σας παρέχει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους κατωτέρω τρόπους:

α) Με κατάθεση σε λογαριασμό της επιχείρησης. Αφού καταθέσετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό, μας αποστέλλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με email στο info@karel.teletechnika.gr απλά αναγράψατε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας σαν αιτιολογία στην απόδειξη κατάθεσης και εμείς θα ενημερωθούμε ότι έχετε βάλει τα χρήματα και θα στείλουμε το προϊόν.

β) Με μετρητά εάν παραλάβετε από το κατάστημα μας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚOI ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ:

Έξοδα Αποστολής

Η παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως με την επιχείρηση. Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς, το οποία υπολογίζονται κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας ανάλογα με το βάρος των επιλεγμένων προϊόντων. Η μεταφορική εταιρία έχει την υποχρέωση να παραδώσει την παραγγελία σας στην είσοδο του σπιτιού ή της πολυκατοικίας και όχι σε όροφο ή δυσπρόσιτο μέρος. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να βρείτε οι ίδιοι τρόπο για την περεταίρω μεταφορά της. Τέλος, για να αποφύγετε τελείως τα μεταφορικά έξοδα, μπορείτε να επιλέξετε την παραλαβή από τo κατάστημα σε ωράριο λειτουργίας του.

Δυνατότητα Επιστροφής

Επειδή κάθε παραγγελία που εκτελείται εισάγεται από το εξωτερικό βάση των προτιμήσεών σας και παραδίδεται 15 ημέρες αργότερα, δυνατότητα επιστροφής υπάρχει μόνο στις περιπτώσεις λανθασμένης εκτέλεσής της ή ελλατωματικού προιόντος. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος παράδοσης & επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ). Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε αποστείλετε μας e-mail στο info@karel.teletechnika.gr. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Δυνατότητα Ακύρωσης παραγγελίας

Έχετε τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας εως ότου ξεκινήσει η διαδικασία της δικής μας παραγγελίας στον κατασκευαστή, δηλαδή μέσα στην ίδια εργάσιμη ημέρα. Επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με το teletechnika για τυχόν ακύρωση της παραγγελίας σας.